Tybalt Verander- & Interimmanagement

Tybalt is een bureau voor verander- en interim management. Actief in Leeuwarden, Groningen en Amsterdam, maar ook ver daarbuiten inzetbaar. Gespecialiseerd in de begeleiding van verander- en interimtrajecten. Op ieder moment in te passen. Voor grondig onderzoek, haarscherpe probleemanalyse, heldere advisering en krachtige implementatie. Naast u als sparringpartner en adviseur. Of ingeval van een crisissituatie als interim manager per direct aan het roer.

Verandermanagement
Er zijn externe factoren waar u als organisatie geen of weinig invloed op heeft. Denkt u daarbij aan de huidige economische schommelingen, voortschrijdende technologie, trends in de markt, behoefteverschuivingen… Een organisatie die mee verandert, is een organisatie die overleeft. Tybalt verander- en interim management is gespecialiseerd in veranderen. Tybalt onderzoekt, adviseert, begeleidt en implementeert. Uw bedrijf aangepast aan de heersende tijdsgeest. Een nieuwe strategie, gericht op de toekomst!

Interim management
Soms heeft u als organisatie te maken met een onvoorziene situatie. Er zijn vele redenen te bedenken voor het acuut uitvallen van een bestuurder, een directeur of managementteamlid. De snelle tijd waarin we verkeren, vraagt om een snelle oplossing. Tybalt is in staat om per direct (mee) te besturen. Snelheid, inzicht en passie kenmerken een succesvol interim manager. Kenmerken die volop aanwezig zijn binnen Tybalt verander- en interim management.

Projectmanagement
Uw organisatie staat aan de vooravond van een reorganisatie? U wilt een belangrijke verandering doorvoeren in het primaire proces? U wilt een nieuwe werkwijze implementeren? Ook voor soortgelijke projecten kunt u de kennis en doortastendheid van Tybalt verander- en interim management inschakelen. Tybalt helpt u graag! Overtuigend, met resultaat.

Tybalt verander- en interim management kan nog veel meer voor u betekenen. Nieuwsgierig? Kijk onder Diensten. 

Direct een afspraak maken? Dat kan! Mail of bel 06 468 443 59.